YouTube Downloader 1
YouTube Downloader 2

Door gebruik te maken van onze tools gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Youtube Downloader

Elke minuut wordt er voor meer dan 100 uur aan video’s op YouTube gezet. Het is dan ook veruit het meest populaire platform voor het bekijken en uploaden van filmpjes. Rondkijken op YouTube is natuurlijk erg leuk, maar er zijn momenten dat je niet online kan, of niet voldoende snel internet hebt. Op zo’n moment zou je willen dat je deze filmpjes lokaal had staan, zodat je ze altijd kan bekijken. Met de YouTube Downloader is dat geen enkel probleem meer! De YouTube Downloader werkt erg makkelijk. Je hoef niets te installeren en kan altijd meteen beginnen met downloaden. De YouTube Downloader werkt met slechts enkele simpele stappen: Kies bij YouTube het filmpje naar keuze. Kopieer de link. Plak de link in het venster en klik op de groene pijl. Kies de gewenste kwaliteit en klik op ‘download mp4’. Kies de gewenste plek op je harde schijf.

YouTube Downloader 3
YouTube Downloader 4

Browser

U hoeft geen programma te downloaden om gebruik te maken van onze tools

YouTube Downloader 5

Snelheid

Met onze razendsnelle server & CDN begint het downloaden van je video binnen enkele secondes

YouTube Downloader 6

Gratis

Onze tools zijn gratis te gebruiken vanaf uw browser, u hoeft niks te downloaden

YouTube Downloader 7

Veilig

Met een beveiligde SSL verbinding en cyber bescherming van Imperva bent u gegarandeerd veilig

Waarom Snelheidinternet.nl

Onze YouTube Downloader is niet enkel erg makkelijk in gebruik, hij is ook veilig. In veel gevallen moet je eerst een programma installeren en helaas bevatten deze regelmatig virussen. Bij degene waar je niets voor hoeft te installeren, krijg je vaak erg veel reclame tussendoor. En dat is niet alleen heel vervelend, die reclame kan je ook weer naar websites leiden die niet zuiver zijn.

Auteursrecht

Het auteursrecht zorgt ervoor dat enkel de maker van een werk – de auteur dus – mag beslissen wat ermee gebeurt. Ook muziek en video’s vallen hier dus onder. Heb je via de YouTube Downloader een video gedownload, dan mag je deze niet openbaar maken en/of verveelvoudigen zonder toestemming van de auteur. Dit recht ontstaat overigens compleet vanzelf. Er zijn geen formaliteiten nodig om auteursrecht te krijgen. Daarnaast gaat het na overlijden over op de erfgenamen.

Toestemming

Je kan er natuurlijk voor kiezen om rechtstreeks bij de maker toestemming te vragen. Bij grote artiesten zou dat echter erg moeilijk kunnen worden. Bovendien zal de auteur wellicht om een (fikse) vergoeding vragen. Het is daarom veel makkelijker om meteen te kiezen voor muziek die je zo mag gebruiken. Houd er wel rekening mee dat er voorwaarden aan verbonden kunnen zijn. Zo wordt commercieel gebruik vaak uitgesloten of zitten daar wel kosten aan vast.

Audiobibliotheek

Een goede optie voor gratis muziek, is de Audiobibliotheek van YouTube. In deze bibliotheek kan je gratis muziek en geluidseffecten vinden. Je kan hier ook meteen zien of je deze eveneens in jouw commerciële video’s mag gebruiken. Let wel op! Er is ook hier muziek bij waar je wel voor dient te betalen en bij andere is het vereist dat je de oorspronkelijke artiest in de beschrijving van je video vermeld.

SnelheidInternet
De beste tools eenvoudig en snel te gebruiken. Voor vragen neem contact met ons op via contact@snelheidinternet.nl

VOLG ONS