YouTube Converter snelheidinternet.nl
YouTube Converter snelheidinternet.nl

YouTube Converter

YouTube staat al jaren in de top 3 van de meest bezochte websites. Dagelijks worden er meer dan 300.000 nieuwe video’s geplaatst! Ben jij op zoek naar dat ene liedje? Heel veel kans dat je het dus op YouTube wel kunt vinden. Maar als je echt gek bent op een nummer of een filmpje hebt gevonden dat je dadelijk verder wil kijken, dan kan het heel handig zijn om het lokaal op te slaan. Gebruik hiervoor de YouTube converter: zo heb je moeiteloos en veilig al je lievelingsfilmpjes op jouw eigen apparaat! De YouTube converter is ongelooflijk makkelijk in gebruik. Aangezien je helemaal niets hoeft te installeren om met de YouTube converter aan de slag te gaan, is het ook nog eens super snel. Het enige dat je moet doen is deze stappen volgen: Kopieer bij YouTube de link van het filmpje. Plak de URL in het invulveld. Kies de gewenste kwaliteit. Klik op ‘Download’.

YouTube Converter snelheidinternet.nl
YouTube Converter snelheidinternet.nl

Browser

U hoeft geen programma te downloaden om gebruik te maken van onze tools

YouTube Converter snelheidinternet.nl

Snelheid

Met onze razendsnelle server & CDN begint het downloaden van je video binnen enkele secondes

YouTube Converter snelheidinternet.nl

Gratis

Onze tools zijn gratis te gebruiken vanaf uw browser, u hoeft niks te downloaden

YouTube Converter snelheidinternet.nl

Veilig

Met een beveiligde SSL verbinding en cyber bescherming van Imperva bent u gegarandeerd veilig

Voor wie is de YouTube converter

Voor wie is de YouTube Converter Iedereen mag de Youtube converter gebruiken. Er zit echter wel een restrictie aan: de Youtube converter mag enkel voor privédoeleinden worden gebruikt. Waarom dit is? Als je voor privégebruik films of muziek download, dan compenseert de thuiskopieheffing auteurs en artiesten. Maar als je gedownloade bestanden voor commerciële doeleinden inzet, dan ligt dat anders. Je verdient dan namelijk geld met de werken van een ander en dat wordt beschermd door het auteursrecht.

Auteursrecht

Auteursrecht is een recht dat ontstaat zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Als iemand iets maakt – kunst, muziek, teksten,… – dan is dit meteen beschermd door auteursrecht. Het auteursrecht stelt dat er maar één iemand mag beslissen over wat er met een werk gebeurt: de auteur. Als jij een bestand download met de YouTube converter, mag je zelf hiernaar luisteren, maar dit niet delen met anderen, of in omloop brengen. Auteursrecht omzeilen kan niet, zelf als een auteur overlijdt blijft het bestaan. Het wordt dan doorgeschoven naar de erfgenamen. Het enige wat je kan doen, is toestemming vragen aan de maker. Maar dat is niet alleen lastig, het kan ook erg prijzig zijn.

Waarom snelheidinternet.nl

Als je jouw YouTube filmpjes download, dan wil je dat dit op een makkelijke, veilige en snelle manier kan. Dat biedt de YouTube converter van Snelheidinternet.nl. Bij ons moet je niets installeren en mag je zo vaak als je wil de YouTube converter gebruiken. Volledig gratis. Je moet ook niet bang zijn voor virussen. Verder krijg je bij onze YouTube converter niet te maken met allerlei lastige pop-up reclames, die je naar bedenkelijke websites sturen.

Audiobiblitoheek

Een goede optie voor gratis muziek, is de Audiobibliotheek van YouTube. In deze bibliotheek kan je gratis muziek en geluidseffecten vinden. Je kan hier ook meteen zien of je deze eveneens in jouw commerciële video’s mag gebruiken. Let wel op! Er is ook hier muziek bij waar je wel voor dient te betalen en bij andere is het vereist dat je de oorspronkelijke artiest in de beschrijving van je video vermeld.

Toestemming

Je kan er natuurlijk voor kiezen om rechtstreeks bij de maker toestemming te vragen. Bij grote artiesten zou dat echter erg moeilijk kunnen worden. Bovendien zal de auteur wellicht om een (fikse) vergoeding vragen. Het is daarom veel makkelijker om meteen te kiezen voor muziek die je zo mag gebruiken. Houd er wel rekening mee dat er voorwaarden aan verbonden kunnen zijn. Zo wordt commercieel gebruik vaak uitgesloten of zitten daar wel kosten aan vast.

YouTube downloader

Elke minuut wordt er voor meer dan 100 uur aan video’s op YouTube gezet. Het is dan ook veruit het meest populaire platform voor het bekijken en uploaden van filmpjes. Rondkijken op YouTube is natuurlijk erg leuk, maar er zijn momenten dat je niet online kan, of niet voldoende snel internet hebt. Op zo’n moment zou je willen dat je deze filmpjes lokaal had staan, zodat je ze altijd kan bekijken. Met de YouTube Downloader is dat geen enkel probleem meer! De YouTube Downloader werkt erg makkelijk. Je hoef niets te installeren en kan altijd meteen beginnen met downloaden. De YouTube Downloader werkt met slechts enkele simpele stappen: Kies bij YouTube het filmpje naar keuze. Kopieer de link. Plak de link in het venster en klik op de groene pijl. Kies de gewenste kwaliteit en klik op ‘download mp4’. Kies de gewenste plek op je harde schijf.

Snelheidinternet.nl

Gratis online tools
Onderdeel van Duras.

KvK-nummer: 74229109
BTW-nummer: NL235336440B01
Bank: NL79KNAB0258653833
Email: contact@www.snelheidinternet.nl

© 2019 Snelheidinternet.nl